Ресторант

Menu Kotvata Bulgarian_new1 (1)restorant1

Ресторант „Котвата“ е с отделен вход от основната улица. За улеснение на гостите на комплекса,  е осигурен и директен достъп от външните басейни и водни атракциони.

Залата за гости на ресторанта е модерна, решена като едно пространство, развито във височина, даващо възможност за сепариране и отделяне на самостоятелни кътове за сядане. Интериорът е съвременен, с доминиращи естествени материали, създаващи неповторима и най-вече комфортна атмосфера. Голямата камина в залата на ресторанта спомага отоплението и създава настроение и уют.

Просторната тераса на ресторанта е с панорамна гледка към басейните и планината. На нея може да се насладите на хубав обяд с приятели или романтична вечеря, наблюдавайки пейзажите, които предлага мястото.

Менюто предлага разнообразие от храни и напитки и може да задоволи и най-взискателния вкус. Рибните деликатеси са естествено продължение на почивката край басейна, релакса в СПА центъра и здравословния начин на живот. За любителите на традиционната българска кухня се предлагат регионални и домашно приготвени ястия.

Тук може да направите предварителна поръчка, за специално приготвени месни и безмесни специалитети по Ваш избор.

Екипът на ресторант „Котвата“ ще се радва да посрещне Вас и Вашите гости на специалните поводи, срещи и събирания, които планирате.