СПА център Джала

    СПА центърът се намира в Хотел Петте Елемента и предлага:

 

ДЖАЛА” СПА пакети

          “ДжалаКралска терапия                  150 мин.  250 лв.                           

 • Хидромасажна вана
 • Кралски масаж
 • Мини терапия за лице (екфолиация, масаж, хидратация)

Релакс за нея                                          150 мин. 220 лв.

 • Хидромасажна вана
 • Релаксиращ масаж
 • “Кобидо” масаж на лице 

 

„ДЖАЛА“ – терапии за тяло на NATURA BISSEBarcelona

 

DIAMOND EXPERIENCE ROSE MASSAGE С МАСЛО ОТ РОЗА “ДАМАСЦЕНА”   

75 мин. 140.00 лева

Луксозен ритуал с изключителни възстановителни и регенериращи ефекти за кожата. Деликатната ексфолиация с фини частици, включваща масло от Роза Дамасцена и диамантен прах, оставят кожата ви обновена и блестяща. Масажът и завършващият продукт я правят жизнена, копринена и еластична.

 

THE CITRUS ESSENCE (ТЕРАПИЯ С ВИТАМИНИ С+С) С МАСЛО ОТ ЧЕРВЕН ПОРТОКАЛ

75 мин.           130.00 лева

90 мин.           150.00 лева (+ маска за тяло С+С витаминен комплекс)

Изящен ритуал, който възстановява кожата на тялото, чрез всички ползи на витамин С. Осигурява цялостна грижа, която обогатява кожата, чрез допълнителна доза ежедневни витамини. Антиоксидантните, стягащи и възстановяващи активни съставки възвръщат плътността и попълват неравностите, като оставят кожата гладка, добре подхранена и с равномерен тен.

DIAMOND WELL – LIVING SIGNATURE RITUAL (ОБНОВЯВАЩ КОЖАТА РИТУАЛ) – ВЕГАН

90 мин. 150.00 лева

За да бъде здрава и хидратирана нашата кожа се нуждае от подхравнане. Този ритуал е обновяваща и подобряваща вида на кожата процедура. Интензивните и подхранващи съставки на продуктите, доставят овлажняване и възстановят гъвкавостта и мекотата. Запазват липидната бариера на кожата. Подобряват тургура и еластичността й. Една от активните съставки Пантенол (витамин В5) я прави гладка и свежда до минимум кожния дискомфорт.

 

 

 

 

„ДЖАЛА“ – терапии за лице на NATURA BISSEBarcelona

 

3D COLLAGEN SHOCK – ТРИИЗМЕРНА КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ               

60 мин.   130.00 лева

С невероятен лифтинг и контуриращ ефект, тази терапия подобрява плътността на кожата и минимизира бръчките и фините линии, като същевременно запазва оптималната влажност на кожата. Крайният резултат е по-стегната, по-оформена, плътна с равномерен тен и гладка кожа, която изглежда напълно съживена и способна да се защитава срещу последиците от времето.

 

THE CITRUS ESSENCE (ТЕРАПИЯ С ВИТАМИНИ С+С)                                   

60 мин.     120.00 лева

Тази терапия е изключителна грижа за кожа, подложена ежедневно на замърсената градска среда. Перфектият коктейл от витамин С съживява кожата и неутрализира отрицателното въздействие на свободните радикали, които са причина за нейното стареене. Концентрираните комплекси от витамин С имат изключителна антиоксидантна активност и възстановяват кожата, като я оставят хидратирана, озарена и с равен тен.

 

THE O2 RELAX – КИСЛОРОДНА ТЕРАПИЯ                                                    

60 мин.      110.00 лева

Тази терапия освобождава молекули от чист кислород в кожата и действа антибактериално. Активните съставки подхранват клетките и елиминират токсините, натрупани в порите, постигайки състояние на пълна чистота и релаксация. Терапията включва дълбока ексфолиация с 5 АХА киселини, които почистват, изсветляват и подмладяват.

 

ДЖАЛА” СПА Авторски масажи

 

Масажната терапия може да бъде чудесен начин за намаляване на стреса и подобряване на цялостното психическо здраве. Масажът може да помогне за намаляване на депресията и тревожността, да подобри качеството на съня и да увеличи енергията.

Кралски Масаж                                     90 мин. 150 лв.

Кралският Масаж е микс от различни масажи – тайландски, ломи – ломи, шведски, балийски и други. Създаден и разработен през последните 15 години.

 • Най-добър СПА масаж на България 2010
 • Най-добър СПА масаж на Азербайджан 2016
 • Бронзов медал – Европейско първенство по масажи 2019
 • Сребърен медал – Световна купа по масажи 2021

 

 

 

Кобидо японски масаж на лице                                 50 мин.  80 лв.

Кобидо е древно масажно изкуство на повече от 540 години. Кобидо означава древният начин на красота. Защото японската красота идва от баланса между тяло, ум и дух.

 

Класически масаж                                                        60 мин. 90 лв.

Има много ползи от провеждането на този масаж:

 • Подобрено кръвообращение
 • Повишена гъвкавост
 • Намалява стреса
 • Подобрена имунна система

Дълбокотъканен масаж                                                60 мин. 100 лв.

Изпитвате ли стрес, мускулна болка ? Чувствате ли, че тялото ви е огромен възел от напрегнати мускули? Терапиятата с дълбок тъканен масаж може да бъде решението на вашите проблеми.

 • Намалява болката.
 • Намалява кръвното налягане и сърдечната честота
 • Намалява симптомите на артрит.
 • Рехабилитира увредените мускули

Арома релаксиращ масаж                                         60 мин. 80 лв.

Релаксиращият масаж се постига чрез нежно използване на ръцете на терапевта върху кожата. Това е лечение, предназначено да отпуска и успокоява, а не да облекчава хронична болка или други основни състояния.

Масаж на скалп, врат и лице                           40 мин. 60 лв.

Повечето от ежедневните ни дейности, като писане на компютър и шофиране, могат да причинят стрес за тялото. По-специално раменете и шията ни са склонни да се повдигат и стягат, когато сме заети с работата си. Прилагайки натиск върху меките тъкани около врата и скалпът масажът намалява мускулното напрежение и облекчава ежедневният стрес.

Масаж “Уморени крака                                              30 мин. 50 лв.

Масажът на Уморени крака е релаксиращо и енергизиращо лечение, което включва масажиране и стимулиране на акупресурните точки на стъпалата, които съответстват на вътрешните органи на тялото.

Различното при нас е комбинацията от техники ат Балийски масаж и рефлексотерапия.

 

 

 

Частичен масаж                                                             30 мин. 50 лв.

Частичният масаж се прилага локално в зависимост от вашия конкретен проблем и избор. Целта на частичния масаж е да ускори намаляването на напрежението и да премахне умората и болката.

 

БАЛНЕО И ФИЗИОТЕРАПИИ

Лечебни процедури  с  черноморска  луга

Процедурите с луга възстановяват  нивата на магнезий в организма и се прилагат  при ставни и мускулни болки; схващания; артрити; артрози; счупвания; невралгия;  плексити; дископатии и др.

Лечебен масаж на цяло тяло                    50 мин.  80лв.

Лечебен  частичен  масаж                       30 мин.  50лв.

Апликация с черноморска луга            25 мин.  30 лв.

 

Хидрована   с минерална вода                20 мин.  30 лв.

Минералната вода в Сапарева баня, е известна още от древни времена като много лековита и със силно оздравително действие. В района на комплекса са открити редица археологически доказателства, за съществуването на старо римско селище.

Температурата при нейния извор е 103 °С. Слабоминерализирана, сулфатно-хидрокарбонатна, натриева, флуорна, хипертермална, силициева и сулфидна, тя е особено полезна за лекуване на заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система, поражения на централната нервна система, гинекологични заболявания, остри и хронични отравяния със соли на тежките метали, заболявания на кожата, на горните дихателни пътища и др.